Woninginrichting

Alles over trappen en deuren

De kostprijs van trappen is natuurlijk belangrijk, u moet immers weten wat de prijs van een trap is voordat u overgaat tot de koop van een trap. De prijzen van trappen kunnen onderling nogal verschillen, afhankelijk van het materiaal, de kwaliteit en de uitvoering van uw trap. Er zijn dan ook veel soorten trappen op de markt, keuze genoeg dus!

Plaatsen van trappen

Er zijn veel soorten trappen, zo kunt u een zelfbouwtrap kopen, maar u kunt de trap natuurlijk ook laten plaatsen door een vakman. Het laten plaatsen van een trap is aan te raden wanneer u hier geen ervaring mee heeft.

Prijzen van trappen

Kies voor een trap die bij het interieur van uw huis past, dat is net zo belangrijk als de kostprijs van een trap. De prijzen van trappen zijn verschillend, zo zal een trap op maat natuurlijk duurder zijn dan een zelfbouwtrap.

Staar u niet blind op de kostprijs van trappen maar houd ook voldoende rekening met de kwaliteit.

Soorten trappen

Er zijn heel wat soorten trappen zoals betonnen trappen en houten trappen. Een betonnen trap wordt meestal gegoten op locatie, bij u thuis dus. De kostprijzen van betonnen trappen zijn in principe hoger dan de prijzen van houten trappen.

Een betonnen trap is sterk en gaat een leven lang mee. Een houten trap is een echte sfeermaker, veel mensen kiezen dan ook voor een houten trap. De prijzen van houten trappen variëren, dit heeft te maken met de kwaliteit en de uitvoering van de trap.

Houten trap kostprijs

Trappen Smet is van alle markten thuis op het gebied van smeedwerk, trappen, deuren en balustrades. Trappen Smet bekijkt samen met u hoe uw wensen het beste verwerkt kunnen worden in de smeedijzeren leuning of ander sierwerk aan uw trap. Er zijn verschillende soort trappen, zoals draai- en rechte trappen. Trappen Smet weet hier als geen ander raad mee en creëert voor u het mooiste smeedwerk, perfect passend bij de vorm en stijl van uw trap. Daarnaast kan het smeedwerk als een smeedijzer leuning toegepast worden op een reeds bestaande trap, maar er kan ook een in zijn geheel nieuwe trap ontworpen worden. Ook daar is Trappen Smet meester in. Wanneer u graag showmodellen en verdere informatie wenst betreft het ontwerpen of plaatsen van het smeedwerk, bent u van harte welkom in de showroom van Trappen Smet.