Woninginrichting

Alles over trappen en deuren

By - Tom Cosyns

Soorten Glazen Huis Uitbreidingen

Een glazen overkapping is een praktische manier om uw huis te beschermen tegen de wind, en is perfect voor vele doeleinden. Veel mensen willen meer tijd doorbrengen in hun tuin, en een glazen overkapping tuin biedt permanente opslag voor uw outdoor items. U kunt veel verschillende soorten glazen overkappingen en deuren vinden online via het internet. Als u geïnteresseerd bent in een aanbouw huis glas lees dan verder om enkele van de beste opties te ontdekken.

Bi-vouwbare glazen wanden

Aluminium schuifdeuren zijn een geweldige keuze voor een patio of tuin luifel uitbreiding, maar er zijn voordelen aan het gebruik van een center pivot vouwdeur in plaats daarvan. Center pivot deuren zijn vergelijkbaar met standaard bifold deuren, maar ze hebben een andere verbinding met de dorpel en kop. Center pivot deuren zijn verkrijgbaar in twee configuraties: boven- en onderbelasting. Ze zijn verbonden in het midden van het paneel, en ze glijden op een spijker.

Hoewel zowel vouwdeuren als taatsdeuren kosteneffectief zijn, zijn aluminium deuren ook esthetisch aantrekkelijk. Deze deuren lijken de hele muur van het huis te openen, en kunnen worden gebruikt voor het vermaken van gasten of extra eetruimte. Ze zijn gemakkelijk te installeren en zorgen voor een verbluffende visuele ervaring. Het kopen van een bifold of vouwdeur van een professionele raam installateur is ook een goede keuze, omdat ze een grote verscheidenheid van leveranciers.

De kosten van openslaande deuren variëren afhankelijk van de paneelgrootte, het materiaal van het frame en de prestatiekenmerken. Sommige bedrijven bieden een directe fabrieksprijs zonder detailhandelsmarge en bieden speciale kortingen op hun producten. Bovendien komen deze deuren in aanmerking voor aanzienlijke federale ITC-kredieten. Deze voordelen maken ze een uitstekende keuze voor buitenruimtes. Deze deuren hebben een hoge esthetische waarde, en zijn verkrijgbaar in drie kleurkeuzes: Geborsteld roestvrij staal, Brons en Helder messing.

Glazen schuifdeuren

Aluminium schuifdeuren zijn een praktische en elegante manier om een prachtige glazen uitbouw aan uw woning toe te voegen. Deze deuren schuiven over een rails en kunnen worden geopend en gesloten met behulp van externe verticale stoffen jaloezieën. U kunt ervoor kiezen om een van deze deuren of een combinatie van beide te installeren. Als u ervoor kiest om een vaste glazen wand te installeren, kunt u kiezen voor een glazen loopdeur. Met stapeldeuren kunt u uw leefruimte uitbreiden naar de patio, en met de schuifoptie kunt u de hoeveelheid licht en lucht in uw huis regelen.

Solarlux glazen overkappingen bieden eindeloze mogelijkheden voor het buitenleven, verlengen de zomertijd en verbeteren uw ervaring van de natuur. Met hun grote glaspartijen en ultraslanke aluminium frames kunt u genieten van een prachtig uitzicht naar buiten. U kunt ook kiezen voor de nieuwste generatie aluminium schuifdeuren, die omkaderd en solide aanvoelen. Voor deze deuren is een bouwvergunning nodig, maar als u die eenmaal hebt, zult u dolblij zijn met het uitzicht op uw tuin.

Terwijl veel glazen kamers zijn direct geïnstalleerd op de bestaande patio, zijn anderen verhoogd met een betonnen voet of vlonder systeem sub frame. Hoe dan ook, ze hebben een langwerpig profiel en 34mm stijging in het midden. Dit creëert een verbluffend effect waarvan u de hele dag zult genieten. Als u niet over de ruimte beschikt om een betonnen sokkel te bouwen, kunt u een vlondersysteem installeren en de schuifdeuren erboven plaatsen.

Stapelwanden van glas

Stapelglazen wanden zijn operabele wandsystemen met twee grote panelen die boven elkaar schuiven. Ze laten de ruimte baden in natuurlijk licht en frisse lucht. Stapelwanden worden geleverd met thermisch gebroken glas en een volledig weerbestendig vergrendelingssysteem. Stapelwanden zijn leverbaar in vier verschillende kleuren en met een hout-aluminium beklede binnenzijde.

De stapelende glaswanden openen zich zoals glijdende glasdeuren. Ze zijn ontworpen met meerdere panelen om een volledig zicht naar buiten toe mogelijk te maken. Omdat ze op elkaar gestapeld kunnen worden, nemen ze geen vloerruimte in beslag, waardoor ze ideaal zijn voor huiseigenaren met beperkte ruimte. De panelen kunnen onafhankelijk van elkaar worden geopend om een volledig uitzicht te creëren, en ze kunnen worden gecombineerd tot een deur wanneer ze niet worden gebruikt.

De Mega View deur met Ultra Slim Line frame is een esthetische en energiezuinige deur. Deze deur is 3/4 inch dik en voldoet aan de laatste trends op het gebied van esthetiek, isolatie en veiligheid. Het slanke frame is ook geschikt voor grote openingen, zoals terrasdeuren. De deur is verkrijgbaar in twee-, drie-, vier- of zes- panelen configuraties. Als u op zoek bent naar een modernere optie, kunt u kiezen voor een ontwerp met meerdere panelen en meerdere glasplaten.

Verticale stoffen jaloezieën

Voor grote ramen en terrasdeuren zijn verticale stoffen jaloezieën een uitstekende optie. Ze blokkeren niet alleen het licht, maar verbeteren ook de energie-efficiëntie en de privacy. Deze jaloezieën zijn ook verkrijgbaar in prachtige Hunter Douglas stijlen, die een unieke flair kunnen toevoegen aan elke kamer. Dit artikel bespreekt verschillende types van verticale zonwering en hoe u de juiste kunt kiezen voor uw behoeften. Ook, lees verder om te ontdekken de voors en tegens van verticale jaloezieën voor glazen schuifdeuren.

Passieve zonwering kan op verschillende manieren worden bereikt. U kunt bijvoorbeeld een uitstekende dakrand of overstek boven een raam gebruiken. Een andere optie is een dakconstructie met lamellen, een zogenaamde brise-soleil. Deze opties zorgen voor een diffuse schaduw. Een horizontaal stoffen rolgordijn kan ook boven glazen ramen worden geïnstalleerd om de zon tegen te houden. Beide opties hebben het voordeel dat ze elektrisch zijn, waardoor u de hoeveelheid licht en warmte kunt regelen die de kamer binnenkomt.

Het nadeel van een glazen dak is de beperkte kleurkeuze. Maar als u kiest voor een glazen huisuitbouw, kunt u een wintertuin in uw achtertuin creëren! Solarlux glazen overkappingen zijn hiervoor de perfecte oplossing en kunnen uw terras of veranda omtoveren tot een comfortabele buitenkamer. U kunt zelfs zonneschermen en heaters aanschaffen als u uw tuin nog meer als een echte wintertuin wilt laten aanvoelen.

Voordelen van een Solarlux glazen overkapping

Een Solarlux glazen overkapping tovert uw terras om tot een prachtige oase waar u het hele jaar door van de buitenlucht kunt genieten. Deze veelzijdige terrasoverkapping kan worden aangepast aan complexe vormen en afmetingen. U kunt kiezen uit het SL 20e verticaal schuifsysteem, het SL 25 schuif- en draaisysteem of een combinatie van deze onderdelen. Een solarlux glazen overkapping kan worden aangevuld met andere elementen zoals zonneschermen, verlichting en heaters om maximaal comfort en genot te bieden in uw leefruimte buiten.

U kunt het zomerseizoen verlengen met de solarlux glazen overkapping, die flexibel is en de ultieme bescherming biedt tegen schadelijke UV-stralen. De talloze voordelen van dit type bescherming zijn een hogere levenskwaliteit en een betere band met de natuur. Het is een geweldige optie voor buitenactiviteiten zoals BBQ’s, tentoonstellingen en overleg. Naast deze voordelen kan de glazen overkapping gemakkelijk worden omgetoverd tot een glazen huis. De voordelen van een Solarlux glazen overkapping zijn legio, en voor elke smaak en budget is er wel een passend dakontwerp te vinden.

Een solarlux glazen overkapping met schuifpui aluminium  is een uitstekende keuze voor grote buitenruimtes. Een glazen overkapping biedt optimale bescherming tegen alle weertypen, met behoud van een stijlvolle en moderne uitstraling. Het hoogwaardige glas is onafhankelijk getest en het gebruikte materiaal is vervaardigd met geavanceerde technologie om een maximale duurzaamheid te garanderen. Bovendien is het product milieuvriendelijk en voldoet het aan de eisen van de DIN 18008-glasnormen. De CE-markering is een garantie voor de milieuvriendelijke en esthetisch verantwoorde kwaliteiten.